Home TE NDRYSHME I moren jeten djalit te vetem per nje karikues, çiftit i ndodh...

I moren jeten djalit te vetem per nje karikues, çiftit i ndodh mrekullia

298
0

E mbani mend para tre vitesh djaloshin 19 vjeçar Marvi Mihali te cilit i moren jeten në Tiranë për një karikues celulari ?

Veç humbjes se jetës së djalit të tyre të vetëm ndërperë padrejtësisht, prindërit e Marvit te cilet ishin si heronj edhe me drejtësinë shqiptare.

Dy prindër intelektualë kurajozë, këmbëngulën duke i dhënë gjykatave shqiptare mësimin e merituar.

Megjithëse në moshë mbi 50 vjeç, mësuesja e anglishtes Fatmira dhe bashkëshorti i saj Pavllo Mihali, kampioni i dikurshëm i atletikës, sot kanë arsye të mposhtin dhimbjen dhe të fillojnë të lumturohen gradualisht. Ata sapo janë bërë prindër të një vajze dhe ne i urojme jete te lumtur.