Mjeku i njohur Renato Osmënaj vjen me lajme te mira:Ja dhe sa na ka ngelur..Jemi drejt fundit

Radiologu Renato Osmënaj është optimist se jemi në fundin e pandemisë dhe shpresojme te behet me mire ndaj duhet me shume kujdes.

Ai shprehet se :“Jam optimist se pavarësisht karantinës së zgjatur që kaloi vendi, jemi diku në bishtin e epidemisë. Shifra ditore rreth 150, edhe pse mund t’ju duket e lartë është në ulje sepse po llogariten dhe testimet në spitalet private. Ka ulje edhe të të sëmurëve rëndë”.

Ai ka thene se:“Është përzierje e fundit e valës së dytë me bishtin. Vala e parë ka qenë java e fundit e janarit me shumë të sëmurë çdo ditë. Në mars ishte vala e dytë, por ajo u ndërpre nga karantina. Tani është bishti i përzier me fundin e valës së dytë. Jemi shumë afër arritjes së imunitetit të tufës, po ecim paralel me Bergamon”.

Shpresojme te behet me mire dhe shpresojme qe numri i te infektuarve te jete ne renie.