Home TE NDRYSHME Mjekja njohur Ja 2 il açet që japin pr obleme psik ologjike...

Mjekja njohur Ja 2 il açet që japin pr obleme psik ologjike të pacientët qe nuk duhen perdorur

725
0

Mjeket te ndryshem thone se disa ilace qe perdoren ne keto kohe per te trajtuar virusin japin probleme psikologjike dhe kjo ben qe te ndodhin dhe keto ngjarje te fundit.

Ndaj duhet kujdes dhe te jemi te kujdesshem.

Mjekja shqiptare Arlinda Cerga, Drejtuese e Shëndetit Global në “Public Health England” shpjegoi në se medika mentet që të sëm urët me CO VID ma rrin, kanë efekte anësore dhe kjo eshte arsye pse kane dhe probleme psikologjike.

Ajo thote se“Ste roi det dhe klor okina janë dy kura që japin pro bleme të ps ikozës dhe ja pin halu cinacione ndaj ky eshte nje problem.

Ndaj kjo eshte arsyeja pse ndodhin dhe keto ngjarje ku te infektuarit nuk duan te qendrojne ne spital