Home TE NDRYSHME Mjekët i thanë ti nuk do të lindësh, por ajo nuk hoqi...

Mjekët i thanë ti nuk do të lindësh, por ajo nuk hoqi shpresat/ Pas 10 vitesh Zoti e bekon me djalë dhe ai është bebi me peshën më të madhe që ka lindur ndonjëherë

200
0

Denise Luck priti afër 10 vite që të bëhej nënë. Ajo gjithmonë shpresoi shumë dhe asnjëherë nuk i humbi shpresat. Dhe pas 10 vitesh atë Zoti e bekoi me një djalë të bukur të cilin ajo e ka quajtur Leander Joel.

Por lindja e djalit të saj ka habitur shumë njerëz, pasi ai ka lindur 6.7 kilogramë, ç’ka e bën foshnjen më të madhe në peshë që ka lindur ndonjëherë.

Sipas Klinikës Carl Thiem (CTK) në Cottbus, foshnja peshonte 6.7 kilogramë dhe është e gjatë 57 centimetra – një rekord për spitalin. Djali sigurisht që lindi me ope racion. Epo ta ketë me jetë djalin sepse nga fotoja duket që është mjaft i bukur.