Mjekësia jep lajmin e madh për shqiptarët, tregon çfarë na pret muajin tjeter

Pasi gjendja e te infektuarve eshte ne rritje cdo dite nje lajm i mire vjen qe ne muajin shtator mund te nis vaksinimi dhe shpresojme qe te mos kemi humbje jete dhe te largojme perfundimisht koronavirusin dhe te largojme kete situate qe po jetojme.

Silva Bino, eshte shprehur se me fillimin e sezonit të vjeshtës, do të fillojë vaksinimi i popullatës falas për të gjithë dhe shpresojme qe te behen me mire

Bino u shpreh se vendi ynë ka siguruar 400 mijë doza që do të mbërrijnë në shtator-tetor.

“Janë siguruar 400 mijë doza që do të vijnë në fillim të shtatorit, dhe procesi do të vazhdojë në tetor dhe nëntor. Do të kenë përparësi personat e moshuar, me sëmundje kronike, fëmijët, gratë shtatzëna dhe mësuesit që shërbejnë në shkolla. Vaksinimi do të jetë falas”, u shpreh Bino.

Shpresojme qe gjendja te qetesohet dhe mos harroni te perdorni masken ne ambientet e mbyllura dhe te perdorni dizinfektuesin