Kaluan pushimet në Shqipëri, 4 pjestarët e familjes kthehen në Itali me koronavirus

0
454

Nje familje shqiptare me 5 anetare eshte tshme pjese e te inektuarve te cileve u ka dale testi pozitive edhe pse jane te gjithe asimptomatik.

Mesohet se familja eshte me banim ne Vallefoglia por ishte kthyer nga pushimet ne Shqiperi.

Ata janë të gjithë asimptomatikë, domethënë, nuk kanë simptoma të asnjë lloji. Kontrolli ndaj tyre u bë pasi ktheheshin nga vende me rrezik infektimi ku bën pjesë edhe Shqipëria.

Por ajo, ndryshe nga familja shqiptare, ka simptoma të qarta siç janë ethet dhe temperatura.

Të gjithë këta persona janë karantinuar në banesat e tyre ndërsa tamponë janë marrë edhe për familjarët e 20-vjeçares të kthyer nga Greqia.