Studimi i fundit: Ja sa muaj zgjat imuniteti ndaj koronavirusit dhe si jane simptomat heren e dyte

0
502

Ne Hong Kong jane bere studime te reja sa i perket koronavirusin dhe ata kan dalur ne rezultate te reja.

Dhe thuhet se imuniteti ndaj koronavirusit mund të zgjasë vetëm disa muaj tek disa njerëz nda kjo eshte dicka e mire.

“Një pacient i ri dhe me shëndet është infektuar me koronavirus për herë të dytë, vetëm 4 muajsh e gjysmë pasi rezultoi pozitiv për herë të parë”, kanë thënë hulumtuesit në Hong Kong. Hulumtuesit tregojnë se 33-vjeçari ka pasur disa simptoma herën e parë të infektimit, ndërsa herën e dytë të infketimit nuk ka shfaqur asnjë problem.

Mësohet se i riu 33-vjeçar u infektua për herë të dytë pasi u kthye nga Spanja. Disa ekspertë kanë thënë se marrë parasysh miliona raste të infektuara me koronavirus deri më tani, nuk është e papritur që disa persona të infektohen sërish pas disa muajve.

Kujtojmë që deri në këto momente nga të dhënat e universitetit John Hopkins janë 23 milion e 462 mijë e 707 persona të infektuar dhe 809 mijë e 484 kanë humbur jetën nga Covid-19.