Miss Kosova tregon per here te pare dhunen qe ushtronte bashkeshorti ndaj saj. Foto

Drenusha Latifi ish-Miss Kosova ka treguar per here te pare dhunen nga ish-bashkeshorti i saj.

Ajo ka jetuar me te ne Suedi dhe kishin dhe dy femije bashke.

Drenusha ka treguar se si ajo eshte goditur nga bashkeshorti i saj dhe ne prani ne nenes se saj.

Ish bashkeshorti pinte alkool dhe lende narkoti dhe ushtronte dhune ndaj saj.

Ajo eshte shprehur se:“Kjo ka qenë dita më e keqe e jetes sime. Ishim në Sarandë me pushime. Një ditë përpara kishte vajza ime ditëlindjen. Ishim në makinë fatmirësisht, u ktheva të marr diçka në dhomë e aty u sulmova fizikisht. Është shumë e rëndë për mua të flas për këtë temë”

“E kam pasur shumë të vështirë të flas për këtë temë, për këtë nuk kam shkuar as në polici. Ai ka pasur edhe nga substancat narkotike që i ka përdorur, edhe alkooli pastaj në shumicën e rasteve”