30 vjecari shqiptar rreh nenen e tij ne Itali dhe kerkon ti marri sendet personale

Nuk ndalet dhuna ne familjet shqiptare. Eshte arrestuar nje 30 vjecar shqiptar ne Itali diten e sotme pasi ushtronte dhune ndaj saj.

Ai ka shkuar ne shtepin e saj dhe i ka rene deres me shkelma dhe ka kercenuar nenen e tij.

Ndersa nje dite me pare ai ka ushtruar dhune ndaj saj duke e goditur dhe ka dashur ti marri sendet personale.

I riu pinte alkool dhe lend narkotike. Ai ka perndjekur dhe dy femra te tjera dhe policia ka thene se ka kryer dhe vepra te tjera penale.