Më në fund shpresë e madhe! Ja çfarë presim pas shtatorit, Pipero tregon …

Mjeku i njohur Pellumb Pipero eshte shprehur optimist per situaten qe po kalon Shqiperia ditet e fundit e me tje ka then se ne lidhje me shkollat ai nuk beson se ato do te mbyllen vetem nese do te mund te kete shume raste te reja ne shkolla.

Tashme lajm tjeter i mire i dhene nga Pipero, eshte edhe se medikamentet kane dhene rezultat duke e mposhtur koronavirusin dhe duke marre me shume terren ndaj ketj virusi.

“Shkolla mund të mbyllet vetëm nëse mësimi pamundësohet nga numri i pakët i nxënësve apo personeli pedagogjik. Jemi optimistë. Jemi në hapat e fundit të vaksinës, ka lajme të mira nga medikamentet dhe po fitojmë terren ndaj Kovid”, tha Pipero duke vlerësuar punën e shëndetësisë dhe Qeverisë.