Më në fund/ Pipero jep lajmin e mirë lidhur me koronën

0
1007

Se fundmi mjeku i mirenjohur tashme Pellumb Pipero ka deklaruar se ka lajme te mira nga medikamentet, ndersa ai eshte ne hapat e fundit.

Mjeku thote:
Jemi optimiste. Jemi ne hapat e fundit dhe ka lajme te mira nga medikamentet. Madje po fitojme terren ndaj Covid-19 dhe eshte shume optimist.

Pastaj Pipero ka treguar se sapo te vije ne Shqiperi, personat e pare qe do te sherbehen jane mjeket, policet dhe gazetaret.

“Do te vaksinohen se pari grupmoshat me te rrezikuara dhe profesionet me te ekspozuara si mjekesia, poliia dhe gazetaret. Tashme te presim vendimet e Komitetit te Eksperteve”- ka thene Pipero.