Gjermania jep lajmin e mirë për Shqipërinë, mësoni çfarë do të ndodhë në dhjetor

0
439

Ministri gjerman për çështjet evropiane, Michael Roth eshte shrehur se po punohet që konferenca e parë për Shqipërinë të mbahet në dhjetor.

Ndaj gjatë një konference për shtyp, ai deklaroi se presidencës kroate i është dërguar një mesazh i qartë për hapjen negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

“Presidencës kroate ne i dërguam një mesazh të qartë për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, është shprehur ai.

Kjo qe ai ka then i rrit shpresat vendit tone qe te kemi nje hapje te kufijve edhe me dy vende fqinje sic eshte Kroacia dhe Maqedonia e Veriut