Më në fund ndodhi/ Kryeministri Edi Rama jep lajmin e mrekullueshëm, ka lidhje me të gjithë ne

0
500

Kryeministri Rama ka qenë sot së bashku me Ministren e Infrastrukturës Belinda Balluku për të inauguruar hapjen e bypass-it të Tepelenës dhe kjo eshte mundesi e re per te gjithe ata qe do udhetojne ne kete rruge dhe pritet qe ky aks te kete nje zhvillim.

Hapet bypass-i i Tepelenës dhe kjo vepër tjetër e rëndësishme e infrastrukturës kombëtare vihet në shërbim të qytetarëve e të sipërmarrjes ku do te shkurtoj rrugen dhe kohen e udhetimit.

I trashëguar ndër dekada si një shteg buzë kalasë së Ali Pashës, sot segmenti që lidh dy segmentet e rëndësishme rrugore, Levan-Tepelenë dhe Tepelenë -Gjirokastër-Kakavijë, ofron dhe një panoramë fantastike për udhëtarët, si edhe një hapësirë të re lëvizjeje për këmbësorët, duke e fuqizuar më tej ofertën e Tepelenës turistike, shkruan Rama.