Luftoi për dy vite me sëmundjen, vjen lajmi qe prisnim te gjithe për të madhin Mirush Kabashi

0
422

Pas dy vitesh dite te veshtira per te sot vijne lajme te mira per aktorin e madh Shqiptar Mirush Kabashi eshte bukur qe ta shikosh ate ne gjendje te mire dhe kjo na gezon te gjitheve.

Para disa muajsh ai nuk ishte ne gjendje te mire dhe kishte probleme me shendetin.

Nga kjo foto e bërë pak ditë më parë në rrugët e Tiranës nga paparazzi ynë shikohet se ai eshte ne gjendje te mire dhe gjithmon duke buzeqeshur.

Siç mund ta shikoni nga fotoja, duket se shëndeti i aktorit është përmirësuar dukshëm.

Ne i urojme mjeshtrit shendet dhe dite te bukura.