Liridona u shperngul nga jeta ne Suedi per te jetuar ne Kosove me Naimin

Liridona Murseli u shperngul nga Suedia per te jetuar ne Kosove per tu bashkuar bashkeshortit te saj por ky bashkim ishte fatal per te pasi bashkeshorti i saj planifikoi vrasjen per te ne Kosove.

Ajo kishte dy muaj qe kishte ardhur ne Kosove pasi ne Suedi la dhe punen per tu bashkuar me burrin e saj.

Koleget e punes se Liridones jane shprehur se ajo ishte nje vajze shume e mire dhe e sjellshme.

Babai i Liridones eshte shprehur se e vetmja arsye qe Naimi mund ta kete vrare eshte se Liridona kishte nje siguracion shume te larte dhe kjo mund te jete nje nga shkaqet pse ai mund ta kete vrare. Shiko.news