Kafeteria suedeze ku punonte Liridona prek te gjithe me fjalet qe shkruajn per Liridonen

Kafeteria ku punonte Liridona kane shprehur ngushellime per humbjen e nje njeriu kaq te mire se sa ishte Liridona.

Stafi i punes se Liridones kabere nje mesazh ne facebook ku shkruan se: Me trishtim të madh dhe zemra të rënda duhet të njoftojmë sot se një person kaq i mrekullueshëm duhej të largohej shumë herët nga kjo botë. 💔
Një grua që vlerësonte gjithmonë klientët e saj dhe dëshironte të sigurohej që ata të kishin gjithmonë përvojën më të mirë me ne. Ajo gjithmonë jepte 100% në vendin e punës dhe ishte një gëzuese e vërtetë me një buzëqeshje të madhe në buzë që shpejt ngjitëse si për kolegët ashtu edhe për klientët. Puna e vështirë nuk ishte asgjë e çuditshme për të, qoftë punë apo private. Ajo e donte jetën familjare dhe 2 djemtë e saj të mrekullueshëm më shumë se çdo gjë në botë.
Liridona nuk ishte thjesht një punonjëse e jona në Lejas Café. Ajo ishte shumë më tepër se kaq. Ajo gjithmonë donte të sigurohej që të tjerët të ishin të mirë përpara se ajo të vendosej. Ajo ishte një shoqe shumë e dashur për të gjithë dhe një punonjëse e njohur me klientët. Ajo krijonte lehtësisht lidhje të mira përmes personalitetit të saj dhe këto janë vetëm disa nga cilësitë e mira që zotëronte.
Kemi marrë shumë pyetje në lidhje me ngjarjen dhe me gjithë respektin për të afërmit e saj, jemi përmbajtur të mos postojmë asgjë në rrjetet sociale.
Nesër të dielën do të jemi të hapur për publikun ku të gjithë janë të mirëpritur të vajtojnë, festojnë dhe kujtojnë Lilly-n tonë! ❤️ Do të jemi të hapur nga ora 15.00. Nuk do të ketë shitje, por në vend do të ketë kafe falas. Mirë se vini! Ndjehuni të lirë për të ndarë.