Lajmi fundit/ Shtrëngohen Masat anti-COVID? Komiteti Teknik i Ekspertëve merr Vendimin

Shifrat e infektimeve nga COVID në vendin tonë vijojnë të jenë të larta.

Për këtë arsye, Komiteti Teknik i Ekspertëve pritet të mblidhet në orën 12:00.

Në këtë mbledhje pritet të bëhet bilanci për situatën e COVID-19 por nuk dihet nëse Komiteti Teknik do të komunikojë masa shtesë shtrënguese.

Ndaj vjeshta po vjen dhe pritet nje shtrengim pasi infektimet po rriten cdo dite..

Eshte mire te jemi te kujdesshem dhe te ruajm distancimin social te mbajm masken dhe te lajm duart.