Lajmi fundit/Merret vendimi i ri per hapjen e kufirit Shqiperi Greqi

0
752

Pritej qe te hapej kufiri me Greqin ne 1 gusht por ende eshte shtyre data pasi qeveria greke vendosur shtyrjen e bllokimit të kufirit me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Turqinë deri në datën 14 gusht mbase dhe me shume nese gjendja nuk qetesohet.

Por sipas qeverisë greke deri në datë 14 gusht kalojnë shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi, shtetasit grekë, punëtorët sezonalë, anëtarët e familjeve të shtetasve grekë, diplomatët etj., por nuk lejohen turistët ndaj duhet te presin ne nje date tjeter pasi gjendja ne vendin tone eshte e rende dhe pritet nje date tjeter.

Ndaj duhet te jemi te durueshem deri sa gjenjda te qetesohet mos harroni te ruani distancimin social.