Lajm i mire/ Ky shtet hapi kufirin me Shqipërinë pasi e kishte mbyllur nje jave me pare –

Lajm i mire per te gjithe ata qe duan te kalojne pushimet ne Malin e Zi sepse kryetari i komunës së Ulqinit, Loro Nrekiqi paralajmëron hapjen e kufijve të Malit të Zi ndaj shteteve të rajonit, pasi vetëm në këtë mënyrë mund të shpëtohet sezoni turistik në Ulqin dhe më gjerë.

Ndaj ne ditet ne vazhdim pritet hapja dhe te gjithe mund te vizitojne Malin e Zi.

Ai ka konkretizuar se në listën e shteteve ndaj të cilit Mali i Zi do të hapë kufijtë është edhe Kosova e Shqipëria ndaj ky eshte nje lajm i mire.

Shpresojme se situata e pandemis te perfunoj dhe te udhetojme lirshem.

Kufiri sipas kryetarit të Ulqinit do të hapet në mbarim të kësaj jave dhe turistët do të mund të hyjnë në territorin e Malit të Zi pa pasur nevojë të dëshmojnë se janë negativ nga virusi Covid 19 por mos harroni te jeni te kujdesshem dhe te ruheni sa me shume.