Ky qytet asnjë rast pozitiv sot? E vërteta qe cudit që qëndron pas lajmit nga ministria

0
459

Asnje rast nuk eshte raportuar sot nga qyteti i Durresit ben me dije Ministria e Shëndetësisë

Por në fakt ditën e djeshme u mësua se Drejtoria e Shëndetit Publik në këtë qytet ka pezulluar punën, pasi stafi i personelit të saj, u infektua me Covid-19

Pas konfirmimit të rasteve pozitive në këtë institucion, personeli i kësaj Drejtorie është karantinuar i gjithi dhe nuk po kuptohet se cpo ndodh.

Deri ditën e djeshme kjo drejtori ka qenë në pritje të një vendimi nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, se si do të procedohet në vazhdim në këtë qytet, për gjurmimin dhe hetimin e rasteve të dyshuara me koronavirus prandaj duhet te jeni vigjilent ndaj koronavirusit.

Por me sa duket Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka vendosur se si do të gjurmohen dhe hetohen rastet në këtë qytet, i cili renditet pas Tiranës si vatër e larte infkeksioni.

4 jane qytet kryesore qe kane me shume te infektuar Tirana Shkodra Durresi dhe Kruja.