Ky është emri më i bukur që po i vendoset vajzave në mbarë botën

Zakonisht kur vjen ne jete nje femije vendosja e emrit eshte detyre e rendesishme e prindit.

Ndersa djemte jane te prirur te mbajne emrin e gjysherve apo stergjysherve pasi konsiderohen trashegimtar te denje te paraardhesve.

Kurse per vajzat ekziston nje emer qe i tejkalon te gjithe ne listen mbareboterore te emrave dhe ndoshta nuk as ai qe prisni ju.

Ajna eshte emri i vajzes qei perfshin te gjithe, kuptimin, shkurtimin, traditen dhe emra riperterites.

Pavaresisht se ku ndodhesh, ky emer dhe variantet e tij sipas shteteve eshte me i degjuara nga te gjithe, e madje nga emrat me te famshem ne nje nga vendet me te medha sic eshte Meksika.

Emri është i dallueshëm, por jo aq tradicional sa duket. Koha do të tregojë nëse emri do ta mbaj mbipopullaritetin e saj masiv, por tani për tani mund të themi që: Ajna apo Ana eshte emri i bebes me i degjuar në mbarë botën.