Home TE NDRYSHME Ky 25-vjeçar shqiptar ruan gjithë ditën dele dhe jep një mesazh të...

Ky 25-vjeçar shqiptar ruan gjithë ditën dele dhe jep një mesazh të madh: Shqipëria ka plot, jam në tokën time në tokën e babait!

270
0

Ai eshte nje djale punetor Xhuljano Mehmeti është vetëm 25 vjeç por që fëmijë ka ditur që jeta e tij do ishte pranë tokës dhe blegtoris.

Djem te tilll jane mrekulli per familjet e tyre.

Xhuljanon e gjejmë në fermën e tij ne fshatin Poro të qytetit të Vlorës. “Jam në tokën time dhe në bagëtitë e mija, pasi kjo është ajo që kam dashur që fëmijë kur rendja pas gjyshërve apo babait për të kullotur dhentë”.

Xhuljano së bashku me vëllezërit e tij vazhdojnë traditën e familjes. në një kohë kur shumë të rinj largohen nga vendi i tyre me shpresën për të gjetur punë apo një të ardhme më të mire,ndërsa për Xhuljanon largimi nga vendlindja nuk është zgjidhje.

Ne i urojme pune te mbare.