Koronavirusi po bën punën e vet, mbyllet zyra e hipotekës në qytet…ja ç’ka ndodhur

0
356

Një tjetër institucion shtetëror tashme eshte mbyllur për shkak të koronavirusit.

Kete here eshte zyra shteterore e hipotekës në Pogradec ku eshte pezulluar puna deri ne nje afat te papercaktuar.

Eshte bere e situr se bashkëshorti i njëres nga punonjëset e këtyre zyrave, ka rezultuar i infektuar me koronavirus, para një dite. Ndaj kjo eshte arsyeja që kjo zyrë është mbyllur, dhe puna do të rifillojë pas disa ditësh.

Keto dite e duke nisur qe sot po merren masa për dezinfektimin e ambienteve, ndërkohë që mësohet se punonjësja e ZRPP-së në Pogradec, është në pritje të përgjigjes së tamponit.