Home TE NDRYSHME Koronavirusi në Shqipëri/ Mjeku Pipero i tregon të gjithë: Në këtë vende...

Koronavirusi në Shqipëri/ Mjeku Pipero i tregon të gjithë: Në këtë vende nuk duhet të shkoni me

270
0

Tashme ne vendin tone eshte nje situate e veshtir ku nurmi i te infektuarve eshte i larte dhe kujdes duhet te jete i madh ndaj tregohu te kujdesshem duke ruajtur famijet tuaj dhe veten tuaj.

Pëllumb Pipero tha se shqiptarët duhet të bëjnë kujdes pasi rre ziku më i lartë i infektimit vjen nga baret dhe restorantet, ku këshillohet mbyllja me orare.

“Vatër kryesore e përhapjes së virusit janë baret dhe restorantet. I sugjerova që atëherë komitetit të ekspertëve që të shqyrtonin fashën e orareve për lokalet.

Gjithashtu kërkova mbylljen e kinemave si pjesë e masave. Këto masa janë në përputhshmëri me ecurinë e valës së virusit” tha Pipero.