Home TE NDRYSHME Jane kush jane vatra e infektimit ne mase, Silva Bino paralajmeron mbylljen...

Jane kush jane vatra e infektimit ne mase, Silva Bino paralajmeron mbylljen e ketyre aktiviteteve

250
0

Muaji tetori shenoi rritjen me te madhe të rasteve me koronavirus në vendin tone.Por dhe muaji nentor pritet te jete i veshtir sipas parashikimeve.

Dhe epidemiologët kanë vlerësuar se incidenca në dy javët e fundit është e rritur.

Silva Bino u shpreh se diskutimet për kufizime qe duhet te merren ne muajin nentore per te parandaluar numrin e madh te infektimeve.

“Do të diskutohet, shume gjëra janë diskutuar, jo te prek popullatën por të kufizohen ato mjedise që rrisin transmetimin e rasteve me COVD, disa lloj mjedisesh, si baret dhe restorantet apo ku pihet dhe ku ka me tepër grumbullime sidomos grumbullime të rinjsh janë vende ku kemi përhapje të virusit”.

Ndaj dhe mbyllja do te vi ne menyre graduale perseri.