Komiteti Teknik merr vendimin urgjent nga java qe vjen duhet te keni kujdes ose merrni gjobe

0
470

Komiteti Teknik i Ekspertëve vendos mbajtjen me detyrim të maskave në ambiente publike, masë e re anti-Covid pas shtimit të rasteve të reja me koronavirus ndaj duhet te jemi te kujdesshem perdorimi i maskes tashme do te behete obligim per te gjithe.

Lajmin e bën me dije Gjeorgjina Kuli, anëtare e Komitetit Teknik të Ekspertëve për pandeminë.

Ajo tha se mbajtja e maskave do të bëhet e detyrueshme në ambiente të mbyllura dhe me shumë njerëz.

Në të kundërt, personat që shkelin këtë masë të re, do të gjobiten ndaj duhet te kemi masken me vete.

Vendimi do të hyjë në fuqi në ditët në vijim ndaj duhet te jeni te kujdesshem ms merrni gjobe.