Klienti i Big Market ankohet: Që ne na vjedhin e di, Po këtu të vjedhin dhe pikët

0
361

Nje lloj metode qe supermarketet perdorin per te rritur numrin e blerjeve dhe shitjeve eshte marketingu dhe gjithashtu prej kohesh neper supermarkete merren edhe bonus me pike per cdo blerje.

Mirepo ka pasur edhe raste sporadike me abuzimet dhe mashtrimet ndaj klienteve si ne rastin ne fjale.

Ky klient ka bere denoncimin per supermarketet Big Market dhe arsyeja eshte zbritja e pikeve te regjistruara.

Personi ka vene re se duke qene se ka bere disa blerje prane njera tjeteres piket i jane zbritur ne vend qe ti shtohen.

Nga 1605 pike ne nje fature te vjeter i jane zbritur piket ne 1523 tek fatura e re qe eshtebere brenda 10 minutash nga e para.

Ndodhia ka qene ne Elbasan ne nje nga pikat e rrjetit Big Market.

Mesazhi i mbërritur:

pershendetje joq qe jemi te vjedhur ne cdo ane kete e dija po dhe ne supermarket ne big market te vjedhin dhe piket. kam ber blerje ne dyqane te ndryshme te big marketin me kohe te shkurter nga njera tjetra ikin piket si me magji 🤔 ju lutem publikojeni. Sinqerisht as me intetesojne piket apo dicka tjeter po thjesht cfar te ofrojne ne fund ta vjedhin me teknik bukur paster pa gabime