Ajo ka 4 fëmijë, por moderatorja nuk e fsheh dëshirën për të 5-tin: Ti e di, unë nuk them jo

0
876

Moderatorja Ermira Çausholli eshte nje nga moderatoret me te vecanta pasi ajo ka 4 femije te mrekullueshem.

Ajo eshte shprehur se:“E kam pritur si gjënë më të bukur të kësaj bote, kanë qenë katër vajza, mund të jenë pesë ti e di, unë nuk them jo.

E vetmja gjë që kanë filluar të më pyesin ka qenë kur do ta bësh fëmijën e dytë ishte pas fëmijës së parë, nuk më kanë thënë më për të tretën.

Në momentin që e bëra shumë herët duhet të rritesha shumë shpejt. Unë kisha këtë, e vogël, si do ta rris.

Ne ishim në qiellin e shtatë, sepse dëshironim shumë fëmijë.

Njerëzit më thoshin që bëni një fëmijë të dytë, unë nuk mërzitesha. Ishim një familje e vogël, ku unë duhet të ndjehesha jo vetëm nënë, por doja ta ndjeja edhe lezetin e punës dhe nuk më shqetësonin njerëzit”.

Ne i urojme shendet dhe dite te bukura.