Kishte dhimbje barku. Mjeket i nxjerrin pacientit telefonin nga stomaku ne Kosove

Nje lajm i cuditshem vjen nga Kosova ku mesohet se nje i sumur pa pasur probleme dhe dhimbje ne bark.

Pas ekzaminimit ne spital atij i eshte gjetur nje telefon ne stomak.

Me pas mjeket kane operuar te semurin duke i nxjerrur nga barku dhe telefonin.

Pacienti NN, me çrregullime depresive, duke u trajtuar per semundje te varshmerise, sillet nga familjaret ne ordinancen OSG ne Malishevë me ç’rast dhe i largohet trupi i huaj nga lukthi, me endoskop fleksibil duke manovruar me aksesoret perkates, me asistim te Dr. Taulant Kryeziu, infermiere Florida Shala, procedura kryhet me sukses pa komplikime! Pacienti referohet per trajtim te metejme tek psikiatri!, thuhet në njoftimin e mjekut të këtij spitali.