Këto janë kater fluturimet e konfirmuara për diten e sotme nga Rinasi, ja kush nuk lejohet të udhëtojë (DESTINACIONET)

4 udhetime jane bere diten e sotme dhe ky eshte nje lajm i mire megjithese ne aeroporte jane marre masa te forta sigurie per te parandaluar infektimin me koronavirus.

Njoftimi i plotë i TIA:

Fluturimet e konfirmuara 18.06.2020⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje deri tani për ditën e nesërme janë:⠀

Wizz Air (W6 2882) – Fluturimi nga Vjenë në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3001) – Fluturimi për në Romë dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Air Serbia (JU 213) – Fluturimi nga Beogradi në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3003) – Fluturimi për në Milano dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀

Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare.⠀