Situata jo e mirë nga pandemia per kembimin valutor, ja ç’po ndodh me valutën? Ja sa ka shkuar euro dhe dollari

Forcohet euro dhe dollari ne kohe pandemie.Ndaj keshtu ndodhi dhe para disa muajsh qe kur ra pandemia.

Gjithmon kur ka trazira apo probleme falutat ose ngrihen ose ulen.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro këmbehet sot me 124.29 lekë ose 0.04 lekë më shumë se një ditë më parë. Ndërsa monedha e gjelbër amerikane u forcua me 0,75 lekë dhe këmbehet në kuotën e 110.47 lekëve.

Në raport me lekun, pozitat i ka forcuar sot edhe franga zvicerane. Franga zvicerane këmbehet me 116.20 lekë ose 0.36 lekë më shumë se një ditë më parë, ndryshe nga paundi britanik që u zhvlerësua me 0.19 lekë dhe këmbehet me 138.58 lekë