Do te ndalohen kategorikisht… Drejtori i Policisë del me urdhrin e prere: Qe nga dita e sotme…

Drejtorii Policisë Ardi Veliu duke parë numrin në rritje të personave të infektuar me koronavirus, ka dale dhe u ka dhënë urdhër komisariateve qe të marrin masa urgjent duhet te beni kujdes te gjithe pershkak se numri po rritet me ritme te shpejta.

Ai ka kërkuar nga çdo komisariat nga një listë për zonat e te gjithe personave që janë pozitivë me koronavirus, duke shtuar se është detyra e policëve të kontrollojnë nëse ata po zbatojnë vetëizolimin apo jo ndaj duhet te jene te kujdesshem.

Drejtori i policisë kërkon zbatimin e masave anti-Covid të Task Forcës si dhe ka dhënë urdhër që të ndalohen kategorikisht tubimet, të kontrollohen ambientet e shërbimit në bare, në restorante e të mos lejohet shërbimi në ambientet e brendshmete tyre ndaj sa me shume kujdes.

Jemi ne periudhe pandemie dhe kujdesi social duhet te jete pjese e jetes tone deri sa virusi te largohet.