Këngëtari i famshëm shqiptar preket nga ko.ronavi.rusi, bën thirrjen e madhe nga spitali

0
437

Se fundmi kengetari i njohur shqiptar ka zbuluar se eshte prekur nga Kor.onav.irusi.

Valton Krasniqi ka zbuluar ne rrjetet sociale vete lajmin mbi sem.undjen e tij dhe ka ber kete postim:
“Tani sa e mora vesh lajmin se jam pozitiv nga Covid-19, kurrë se kam besuar këtë vir.us.
Kini kujdes ruani vetën familjen dhe shoqërinë e juaj. Zoti ju ndihmoftë”, shkruan Krasniqi.