Përkeqësimi i situatës nga Covid-19, mbyllet sërish kufiri Shqipëri-Greqi.Ja data kur hapet kufiri

Ambasada greke në Shqipëri, ne nje postim në rrjetin social Facebook ka bërë të ditur vendimin e marrë së fundmi nga autoritetet greke.

Ambasada shkruan:Në bazë të të dhënave epidemiologjike, masat kufizuese që vlejnë sot për personat që udhëtojnë nga Shqipëria në drejtim të Greqisë, mbeten siç janë në fuqi, deri më datën 25 tetor.

Gjithashtu mbetet në fuqi paraqitja e testit negativ pcr per covid 19. Teksa doganat mes dy vendeve do të mbyllen në orën 23 deri në 07 të mëngjesit cdo ditë, numri i personave që do të lejohet të kalojnë në Kakavijë është 750 persona dhe 300 në Kapshticë.

Jemi ne periudhe te veshtir duhet te presim ende