Jeta pas Koronavirusit! Ekspertët dalin me paralajmërimin e fortë për Shqipërinë: Përgatituni, ja cdo të ndodhë

Koronavirusi me sa duket do te jetoje te pakten edhe disa kohe me ne, dhe kjo mund te coje ne nje dem ekonomik te madh per arsye te frikes qe do te kete nder njerez per te levizur ne ambjente qe rre zikojne seriozisht jeten e tyre.

Asgje nuk do te kthehet sic ishte me pare!
Keshtu bazuar ne nje sondazh, 60% e njerezve jane te frikesuar per pasojat qe do te sjelli demi ekonomik dhe jane ne interesuar se sa shume do te ndikoje ne xhepat e Shqiptareve.

Si pasoje njerezit do te kene frike te dalin perjashte, e kjo do te uli shpenzimet dhe bizneset do te bien ne kolaps duke deklaruar falimentimin.

E gjithë bota po përgatitet të përballet me koronavirusin në planin afatgjatë.

Ndaj edhe sfida e re eshte qe te frenojme sa me shume nje vale tjeter te koronavirusit, edhe pse demi ekonomik eshte i pashmangshem dhe do te jete te pakten dhe per vitet e ardhshme.

Si kudo, edhe ekonomia jonë ka filluar të përshtatet pak, por ekspertet paralajmerojne nje krize te thelle nqs vendi do te izolohet perseri per shkak te nje vale tjeter.