Jemi ne nje situatë të veshtire/ Humbjet e jetes në Shqipëri, Pëllumb Pipero bën deklaratën e forte..

0
499

Pëllumb Pipero, ka deklaruar sot se situata e infektimeve në vend do të vazhdojë në këto nivele edhe gjatë gjysmës së parë të muajit shtator dhe ne duhet te jemi me te kujdesshem dhe te perdorim masken dhe dizinfektantin.

Pipero tha se ato janë të krahasueshme me vendet e tjera, por pranoi se humbjet e jeteve në repartet e terapisë intensive është më e lartë tek ne, krahasuar me vendet e tjera.

Në spitalet tona është e krahasueshme edhe me vendet e tjera. Natyrisht nëse i referohemi repartet e terapisë intensive tek ne është më e lartë, por kjo është një situatë që duhet analizuar në kohën e duhur.

Sa i përket humbjet e jetes në spitale nuk më rezulton që të jetë me lartë se në vendet e tjera, tha Pipero.

Ruani distancimin social.