Ja si ti njihni njerëzit e kë qij: 5 karakteristika qe duhet te beni kujdes

1. Njerëzit problematik janë ekspertë për të krijuar ngatërresa, konfuzion e grindje. Ata:

i përmbysin faktet; mashtrojnë; rrejnë; i shmangen marrjes së përgjegjësisë;
e mohojnë realitetin;i trillojnë tregimet;i mbajnë për vete informatat…

2. Njerëzit e keqinj janë ekspertë për t’i mashtruar të tjerët me fjalët e tyre të ëmbla. Por, nëse i shikoni frytet e jetës së tyre apo nëse udhëhiqeni pas fjalëve të tyre, do të shihni se personat e tillë kurrë nuk ndryshojnë dhe nuk investojnë në rritje e zhvillim.

3. Njerëzit e till gjithmonë kanë dëshirë t’i kontrollojnë njerëzit e tjerë, ndërsa ata vetveten e kanë autoritetin e tyre më të lartë.

4. Njerëzit zemërprishur luajnë në simpatinë e njerëzve shpirtmirë me qëllim mashtrimi. Kjo duket kështu:Kërkojnë dhembshuri, por vetë nuk e ofrojnë.

5. Ata nuk kanë ndërgjegje dhe nuk dinë çka është pendesa. Madje as që kanë qëllim të luftojnë kundër keqdashjes së tyre – në të vërtetë kënaqen në të – dhe e tëra nën maskën e një karakteri të caktuar fisnik./Gazetametro.net