Ilir Beqja ben propozimin e ri ne parlament qe gezon te gjithe Shqiptaret

Ilir Beqja ka propozuar diten e sotme në Kuvend nje ide gjeniale që gjatë verës, 2 ose 3 javë, administrata të jetë pushim edhe të premten dhe të henën përveç të shtunës dhe të dielës.Te gjithe i duan ditet pushim po kjo ide eshte gjeniale se dhe rrogen e marrin dhe psuhime bejne.

Ish-ministri i Shëndetësisë tha se ky propozim duhet marrë në konsideratë nga qeveria për të ndihmuar ekonominë dhe shmangur fluksin e lëvizjes.

Ja se si shprehet Ilir Beqja:“I kërkoj qeverisë nga sot deri në 14 shtator kur fillon shkolla janë 9 javë, të mund të marrë në konsideratë që në 2 ose 3 fundjava ta bëjë ditë pushim edhe një të premte dhe një të hënë, që njerëzit të kenë mundësi për më shumë alternativa, të mos mbivendosemi të gjithë në gusht dhe te shlodhemi edhe ndihmojmë ekonominë.

Tani te presim se cfare do ndodh a do te behet pushim e hena dhe e premtja.