Humb jetën ditën e sotme mësuesi 39 vjecar i muzikës

Diten e sotme ka humbur jeten Andi Bajraktari mesues i Muzikes ne Durres.

Ataku i zemres i merr jeten mesuesit 39 vjecar papritur.

Familjaret e mesuesit kane dhene lajmin dhe shprehin hidherime per te. Ai ishte nje artist dhe nje njeri me shpirt te madh.

39 vjecari ishte nje muzikant dhe kompozitor jepte mesim ne shkollën e mesme artistike “Jan Kukuzeli” në Durrës dhe gjithashtu ishte lektor në Universitetin e Durrësit.

Andi Bajraktari eshte baba i dy fëmijëve, një djali dhe një vajze dhe vetëm dy javë më parë erdhi në jetë vajza e tij e vogël.