Habit OBSH-ja / Ben deklaraten e forte: Virusi nuk do të zh.duket as me va ksinën

0
420

Sot eshte bere nje deklarate paksa pesimiste nga nje autoritet i OBSH.

Ne presim te gjithe me padurim daljen ne treg te vaksines qe do te ndali koronavirusin dhe jo eshte mundesi me e mire per te larguar virusin.

Dr Davis Nabarro qe eshte pjese e OBSH-se per pandemine u shpreh se virusi nuk do te zhduket as kur vaksina te jete ne dispozicion per perdorim ndaj ne duhet te jemi te kujdesshem te paster dhe duke perdorur masken dhe te jemi vigjilente.

Nabarro tha: “Ky virus nuk do të lagohet ndaj ne duhet te mesohemi me kete gje por ju nuk duhet te shqetesoheni por vetem duhet te jeni te kujdesshem.

Është këtu për të qëndruar, do të jetë një arsye i re për njerëzimin. Edhe kur të ketë një va ksinë, kjo nuk do të thotë fundi i virusit. Do të thotë që ne do të kemi një mjet të ri, më të mirë për të mposhtur virusin”.

Ndaj rrini te qete por duhet te jeni te kujdesshem.