Situata dramatike në shkolla prej koronavirusit, merret vendimi urgjent nga Ministria e re

0
418

Evis Kushi Ministria e Arsimit ka bere nje deklarate ku ka thene se është miratuar vendimi për 1000 mësues shtesë për të përballuar nevojat gjatë pandemisë për vitin shkollor 2020-2021.

Eshte e nevojshme dicka e tille ndaj duhen.

1,000 mësues shtesë për të përballuar nevojat për punonjës arsimorë gjatë periudhës së pandemisë në vitin shkollor 2020-2021, u miratua sot me vendim të Këshillit të Ministrave, tha ajo në takimin me drejtuesit e drejtorive rajonale dhe zyrave arsimore vendore, me të cilët diskutuam mbi mbarëvajtjen e vitit të ri shkollor 2020-2021 dhe zgjidhjen e shqetësimeve të shfaqura gjatë kësaj periudhe.

Jemi ne situate epidemike dhe duhet te jemi me te kujdesshem dhe te ruakm masat anti covid.