Home TE NDRYSHME Greqia hap kufijtë tokësorë per 18 vende qe ne kete date per...

Greqia hap kufijtë tokësorë per 18 vende qe ne kete date per ta vizituar

343
0

Më 15 qershor Greqia do te hap vendin per turistet dhe per kedo qe do te vije.

Keto jane vendet qe do te lejohet te hyjne ne Greqi pas dtaes 15 qershor:”Qipro, Izraeli, Kina, Japonia, Australia, Norvegjia, Danimarka, Austria, Bullgaria, Serbia, Rumania, Shqipëria, Polonia, Maqedonia Veriute, Bosnje-Hercegovina, Hungaria, Sllovakia dhe Republika Çeke.

Lajmi tjetër i mirë është që turistët nuk do të duhet të bëjnë teste për koronavirusin para se të nisin udhëtimin e tyre dhe 15 qershori do ti lejoj ata qe kalojne lirshem pa u futur ne karantine.

Nga 1 korriku, pritet të lejohen fluturime direkte në destinacion, përveç nëse ndryshojnë të dhënat epidemiologjike. Të dhënat do të ekzaminohen çdo 15 ditë.