Home TE NDRYSHME Gjermania mbyllet deri në janar/ Merkel: Ja cfare do ti ndodhi...

Gjermania mbyllet deri në janar/ Merkel: Ja cfare do ti ndodhi atij nuk zbaton masat anti covid

142
0

Angela Merkel ditën e sotme ka bere nje bledhje te shpejt rreth covid 19. 7 orë zgjati takimi dhe eshte biseduar per rregullat e reja qe duhet te jemi me te kujdesshem ajo tha se:

Nga kufizimet e nëntorit, njërëzit kanë zvogëluar kontaktet e tyre me 40%.

Do të merren disa masa të tjera, pasi nuk mund të lejojmë që spitalet të mbushen plotësisht.

Ndersa Merkel shtoi se:Kufizimet mund të qëndrojnë në fuqi deri në janar, ndërsa kufizime shtesë mund të zbatohen në pikat e nxehta serioze.

Është e pamundur të sigurohet trajtim i veçantë për 27 milionë njerëz.

Vaksinat mund të mbërrijnë para fund vitit dhe shpresojme qe virusit ti vij fundi sepse vaksina do te largoj virusin nga ne.

Por deri ateher duhet te jemi te kujdesshem dhe te ruajm shendetin.