Home TE NDRYSHME Te gjithe gabojne.Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?A e...

Te gjithe gabojne.Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?A e gjeni dot

189
0

Testet jane shume te bukura por ky eshte special dhe shume prej lojtareve humbasin.

A e gjeni dote se kush ene mbushet e para.Eshte pyetja ku te gjithe gabojne dhe se nuk e gjejne dot.

Hidhin inje sy fotos dhe komentoni mendimin tuaj.

Përgjigja është 5. Të gjitha kupat e tjera nuk do të marrin asgjë sepse tubat që çojnë në to bllokohen në një moment.