Fituesi i çmimit Nobel jep lajme të mira kunder koronavirusit.Tani ka me pak…

0
409

Situata eshte e veshtire dhe koronavirusi po sjell shqetesime te medha javet e fundit.Ndaj te gjithe presim lajme te mira per ta larguar kete virus.

Por nje lajm i mire vjen nga fituesi i çmimit Nobel në Mjekësi, Bruce Beutler në një intervistë për mediat italiane argumenton pse popullata, tashmë rre.zikohet më pak nga in.fektimi se në nisje të pandemisë pasi te gjithe po marrin imunitet dhe shpresojm qe kjo pandemi te largohet sa me pare.

Bruce Beutler ka thene se:“Duket humbjet e jeteve ngakoronavirusi po bie gradualisht dhe ky eshte lajmi i mire mesa po shikohet ne gjithe boten ka nje renie nga statistikat e fundit.

Ai shprehet gjithashtu se:”Distancimi social dhe maskat e kanë dhënë efektin e tyre mbrojtës. Popullata nuk është më aq e cenueshme sa në fillim, para vendosjes masave bllokuese. Kjo është e vërtetë edhe pse aktualisht kemi një përqindje të vogël të popullsisë që është infektuar, por e gjithë kjo më bën të mendoj që nuk do të ketë një valë të dytë dhe shpresojme qe virusi te largohet.

Tregohuni vigjilent dhe lani sa me shpesh duart.