Eli Fara tha se Veliaj e ka bërë Tiranën më mirë se Amerika, gazetari e tall keq: E di që të zë barku nga…

0
564

Tashme fushata e ps ka nisur dhe ata do bejn cmos te marrin mandatin e 3 edhe pse ata tashme po e ndjejne eren e ndryshimit.

Së fundmi edhe këngëtarja Eli Fara deklaroi përkatësinë e saj. Ndërkohë, gazetari Agim Xhafka, në faqen e tij në FB ka postuar disa ‘perla’ që nuk duhen humbur.

Postimi:
U gëzua Leko kur mësoi se Eli Fara e paska shtëpinë pranë tij. -Do i bësh ndonjë vizitë?- e ng acm ova.

-Jo,jo. Do shkoj të paguaj taksat e bashkisë. -Taksat?! -Mos u çudit. Sa të sorollatem nëpër zyra poshtë e lart ia çoj direkt. Se atje do shkojnë prapë ato para. Pse t’ia vonoj,-tha Leko i kënaqur.

Për atë zot “Kastro Zizo” e dija pije alko olike, tha Leko. Lali Eri sapo mori dekoratën “Për zgjedhjet model në Japoni”. Korça e ka çmimin e ujit më të shtrenjtë se Tirana, thotë Zdromsi. Normal, se uji i Korçës pihet. Me ujin e Lalit edhe këmbët po të lash të zë barku.

-Cilët? -Qenë tre punëmbaruar. -Punëmbaruar?! -Po, kështu quhen haj dutët sot.