E pazakonte/ Pallati zhytet 70 cm, flasin banorët në Durrës:Shiko si po lekundet pallati

0
528

Në Durres banorët rrezikojnë jetën pasi pallati ku ata banojnë është zhytur 70 centimetër dhe kjo nuk ishte menduar por cilesia e dobet e ndertimit te pallatit ja si perfundon.

“Por ekspertiza e Prokurorisë e nxori atë të pabanuar dhe se duhej që të prishej”, shtoi ai. Bashkimi tregoi gjithashtu se banorët kanë përfituar vetëm 4 muaj bonus qiraje nga bashkia dhe më pas banorët janë rikthyer sërish në pallat.

“Disa nuk kanë para që të marrin shpi me qira, nga 48 familje që jetonin këtu, tani janë 15-16 familje që janë rikthyer. Unë nuk jetoj këtu, pasi është e frikshme që ta shohësh, por ka të tjerë që nuk kanë mundësi të tjera”, tha Bashkimi.

Ndërkohë avokati që ka ne dore këtë çështje, u shpreh se ky është problem qe para tërmetit. “Është çështje e vjetër, pasi lokali në kat të parë ka prekur strukturën mbajtëse të gjithë ndërtesës.

Per me shume ndiqni videon.