E krahasoi beben e Meghan Markle me një majmun, merren masa të ashpra për gazetarin e BBC

Gazetari BBC, Danny Barker është pushuar nga puna pasi krahasoi beben mbretërore me një majmun.
Featured image of article: E krahasoi beben e Meghan Markle me një majmun, merren masa të ashpra për gazetarin e BBC Duka dhe Dukesha e Susexx me beben, Archie Harrison dhe gazetari i BBC, Denny Baker.
10 Maj, 2019 9:59

MBRETËRI E BASHKUAR– Danny Baker, një transmetues britanik dhe shkrimtar komedie, i cili krahasoi princin Archie me një shimpaze, gjatë një shfaqje radioje në fundjavë në kanalin 5 BBC të BBC, u shkarkua nga puna për komentin.

Ai e përshkruajti Archie-n, djalin e porsalindut të princit Harry dhe bashkëshortes Meghan me majmunin. Baker është kritikuar me shpejtësi në mediat sociale dhe komenti i tij është përçmuar nga publiku.

“Kjo ishte një gabim serioz i gjykimit dhe shkon kundër vlerave që ne si një stacion kemi për qëllim të mishërojnë”, tha BBC në një deklaratë në faqen e tyre. “Danny është një transmetues i shkëlqyer, por nuk do të jetë më, në shfaqje javore me ne”.

61 vjeçari, Denny Baker fillimisht kërkoi falj, por pas pushimit nga puna ai e kritikoi ashpër BBC-në për vendimin e nxituar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *