Home TE NDRYSHME DATA e re. Ky vend i BE-së papritur merr vendimin për Kufijtë…

DATA e re. Ky vend i BE-së papritur merr vendimin për Kufijtë…

236
0

Greqia fqinje ka vendosur të shtyjë sërish afatin e mbylljes së kufijve me vendin tonë.

Fqinjët grek të cilët janë prej kohësh pjesë e Bashkimit Europian papritur kanë vendosur që do te vazhdojne te mbajne mbyllur kufirin me Shqipërinë deri më datën 8 nëntor.

Greqia prej ditësh ka një rritje të madhe të shifrave me kovid dhe kryeministri grek ka paralajmëruar masa shtrënguese.

Keshtu qe mbeten në fuqi kufizimet në numrin e udhëtarëve nga pikat kufitare të Kakavijës dhe Kapshticës (750 persona në ditë Kakavija dhe 300 Kapshtica).

E me tej do të lejohet të hyjnë vetëm kategoritë e paracaktuara me test tamp0ni negativ me vete sic ka qene vendosur.