Çifti që kanë gati 30 vite diferencë, kur u pyetën se a janë të lumtur, i lanë me gojë hapur të gjithë

0
2148

Ky eshte cifti qe ka 25 vjet martese dhe jane te lumtur perkrah njeri tjetrit. Kola tregon se eshte me origjine nga Veriu i Shqiperise dhe u martua me gruan kur Filja ishte 19 dhe ai 46.

“Deri tani jam i lumtur me martesën. Më mbrapa nuk i dihet, por kështu krijohen kushtet”, tha Kola, sot 70 vjeç.

Të njëjtin mendim ndan edhe bashkëshortja e tij Filja, sot 40 vjeçe, duke u shprehur se nuk ka kundërshtim me diferencën e moshës, pasi një bashkëshort i mirë jo vetëm që mund të të kuptojë më mirë, por edhe mund të jetë një mësues i mirë gjatë jetës.